Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-574-62735995
Е-маил: салес@сиил.цом.цн
Адреса: # 20 ГаоФан пута, Ксиаодонг Индустријска зона, Иуиао Град, Зхејианг, Кина.
Dom > О нама

О нама

Репрезентативни поздрав

У брзој промјенљивој ери, истовремено задржавајући темпо индустријског, солидан рад заснива се на развоју и производњи машина. Увек осећамо растојање између Јапана и Јужне Кореје. Као подршка индустријској технологији и машинским алатима за производњу поносни, али такође схватамо да су његове главне одговорности, за напоре и рад у индустрији машина за алат и водећу компанију "Сиил" дају предност корисницима са Висококвалитетни производи и услуге


DSC_3542.jpg


Корпоративна филозофија

- Побољшати и унапредити индустрију алатних машина у Кини

- Напори за побољшање техничких стандарда за свет који производе и обезбеђују квалитетне производе

- Израдом одличних малих брзо-прецизних алатних машина за допринос друштву

- Побољшати и уравнотежити развој компаније и благостање запослених


ДСЦ_3543 (001) .јпг


Историјска позадина Сиил


Сезона завршетка (001) .јпг


Ми смо научили машинску опрему Јапана и Јужне Кореје како бисмо побољшали квалитет и техничке вештине Већ годинама и коначно стекли поверење купаца у Јапану, до сада још увек има пуно производа који се тамо користе. У 2012. години смо били у сарадњи са корејском машинеријом АМЕЦО, за развој високо прецизних малих центара за обраду и продајних агената повезаних са висококвалитетним алатним машинама. Од тада наши перформанси и квалитет су у новом нивоу.


IMG_2131.jpg

ЦЕ_гранде (001) .јпг


ЦНЦ глодалице, ЦНЦ млинови, ЦНЦ млинови, Лични ЦНЦ, ЦНЦ млинови и стругови, ЦНЦ млинови, ЦНЦ миллс ебаи, ЦНЦ глодалице, приступачне ЦНЦ млинови.

Компанија за приступачне, али високе квалитете ЦНЦ млинови, стругови на данашњем тржишту. За личне цнц, мале ЦНЦ млинове, хоби ЦНЦ, бенцхтоп цнц, ЦНЦ глодалице.