Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-574-62735995
Е-маил: салес@сиил.цом.цн
Адреса: # 20 ГаоФан пута, Ксиаодонг Индустријска зона, Иуиао Град, Зхејианг, Кина.
Dom > новости > Sadržaj
Цлампинг Метход
May 11, 2017

1, све стезаљке су дугачке и кратке вертикале.

2, више стезања: висина стезања не сме бити мања од 10 мм, при обради радног предмета мора се навести висина стезања и висина обраде. Висина обраде треба да буде око 5 мм изнад равне равни, са циљем да се обезбеди чврстоћа без компромиса. Ова врста кућишта је опште стезање, висина стезања је такође повезана са величином радног комада, што је већи радни предмет, што одговара повећању висине причвршћивача.

3, спајање: шперплоча са кодом Абердеен на столу, радни предмет са вијком на стезној плочици, овај фолдер је погодан за висину стезања и капацитет обраде већег радног комада, опћи велики радни предмет, ефекат је бољи

4, гвожђе: радни предмет је велики, висина фасцикле није довољна, али није дозвољена и на дну жице за закључавање, а затим са гвозденим гвожђем. Ова врста стезања треба да буде друго стезање, први код је добар четврти угао, обрада других делова, а затим кодирање четири стране, обрада четири угла. Када се други стегне, немојте пустити да се радни предмет изгуби, први код, а затим изгубите. Такође можете кодирати обе стране, обрађивати друге две стране. Захваљујемо на вашој пажњи на ЦНЦ Аутоматион Мицро: ЦНЦАУТ.

5, пригушење алата: промјер 10мм или више, дужина стезања не мање од 30мм; Пречник 10 мм испод, дужина стезања не мање од 20 мм. Резање алата да буде јако, како би се спријечио нож и директно у радни предмет.