Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-574-62735995
Е-маил: салес@сиил.цом.цн
Адреса: # 20 ГаоФан пута, Ксиаодонг Индустријска зона, Иуиао Град, Зхејианг, Кина.
Dom > новости > Sadržaj
Гравирање и глодалица Како да се одржи Гуиде?
May 11, 2017

1. гравирање и глодалица у употреби операције обратити пажњу да спречи чипова, абразивне или сечење течност разбацане по водећој површини, иначе ће изазвати железнички хабање, абразију и корозију. У том циљу, обратите пажњу на дневној инспекцији железничке чувара да се обезбеди заштиту шине. У наставку су исти као "

2. Кроз железничке подмазивање, смањују трење и трење и хабање да се избегне ниске брзине гмизање и смањити пораст температуре на високим температурама. За употребу клизног, употреба уља за подмазивање подмазивање; и померањем шину, за подмазивање уље или маст може бити. Водич уље за подмазивање се обично користи аутоматско подмазивање, треба обратити пажњу на коришћење операције за проверу система аутоматског подмазивање у диверзионим вентила, ако не успе ће проузроковати шина не може аутоматски подмазан. У наставку су исти као "

3. Мора се проверити сваки дан да се провери шина резервоар уља гориво, ако је уље није довољно, треба додати средства за подмазивање на време; истовремено обратите пажњу да провери да ли је пумпа уља може да почне и редовно заустави, и обратите пажњу да провери да ли почетак време да обезбеди средства за подмазивање из следећих су исти као и "

4. Приликом обраде графит и керамике и других материјала, користите графит гравирање и глодалицу. Као графита и керамичких материјала, обрада прашина је веома велики, лако се Вијак за употребу, утицај живота шрафа водича. Ако је употреба процеса блиско затворити операцију резбарење и глодалица, добро одржавање на распореду ће одржавати рад гравирање и глодалици да прошири свој радни век, да би се обезбедила квалитет резбарење.