Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-574-62735995
Е-маил: салес@сиил.цом.цн
Адреса: # 20 ГаоФан пута, Ксиаодонг Индустријска зона, Иуиао Град, Зхејианг, Кина.
Dom > новости > Sadržaj
Одржавање машинских делова
May 11, 2017

(1) одржавање главног погонског ланца редовно подесите степен затезања вретено погонски ремен како би се спречило клизање проузрокована феномен клизања: на вретено стезање алата уређај за дуго након употребе, ће производити празнине, утиче на стезање тоол, Подесите измештање хидрауличног цилиндра клипа.

(2) одржавање завојног тхреад обрнуто, подесите вијак јаз на навојем да осигура да је обрнути пренос тачност и аксијални крутост; редовно проверавати завртањ и кревет веза је лабав; Оштећење уређаја да се замени на време, редовно проверавати вратила водич са или без чипа како би се спречило прашина у чипу.

(3) одржавање часописа и измењивачем алата

Забрањено је да унесе вишак килограма и дугу алат у часопису како би се избегли функције када је алат је променила или алат је у контакту са радног предмета и дуел. Проверите да ли је положај алатних машина вретено је на свом месту и подесите га. Нож и робот ради празан, проверите рад свих делова нормалан, посебно прекидач путовање и електромагнетни вентил може да ради исправно; проверите алат у браву робота је поуздан, утврдио да је нормално да се одмах руковати.