Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-574-62735995
Е-маил: салес@сиил.цом.цн
Адреса: # 20 ГаоФан пута, Ксиаодонг Индустријска зона, Иуиао Град, Зхејианг, Кина.
Dom > новости > Sadržaj
Одржавање нумеричких Цонтрол Систем
May 11, 2017

(1) стриктно придржавање са оперативним процедурама и рутинско одржавање система

ЦНЦ оператери опреме да се стриктно придржавају оперативним процедурама и рутинског одржавања система, технички квалитет на оператора на про и контра је важан фактор који утиче на учесталост квара. Када се машина не успе, оператер треба обратити пажњу да задржи сцену, и за особље за одржавање да истинито објасни ситуацију пре и после неуспеха да се олакшала анализа, дијагнозе разлога за неуспех, и одмах искључени.

(2) ради спречавања прљавштине прашине у уређај унутрашње контроле

У ваздуху машинске радионице, обично постоје магла уља, прашине, па чак и метални прах. Када падну на плочи или електронског уређаја у ЦНЦ систему, то је лако изазвати отпор изолације између компоненти да пада, па чак и изазвати компоненте и плочу да су оштетили неки корисници у лето како би се ЦНЦ систем може бити преоптерећен дугорочни посао, да отвори кабинета врата ЦНЦ топлоти, ово је веома непожељан метод, који ће на крају довести до убрзаног штете на ЦНЦ систем, треба да покушају да смањи отворен ЦНЦ кабинет и јака елецтриц врата.

(3) како би се спречило да систем прегријавање треба да провери контролни кабинет вентилатора за хлађење ради исправно. Сваких шест месеци или квартално провера једном филтера канала је блокиран, ако се акумулација прашине на филтеру превише, не правовремено чишћење, ће проузроковати да температура унутар ЦНЦ кабинета је превисока.

(4) редовна инспекција и замјена акумулатори генерал ЦНЦ система унутар меморијског уређаја ЦМОС РАМ са допуњивом склоп одржавања батерије како би се осигурало да систем није под напоном током садржају меморији. У принципу, чак и ако то још није успео, то би требало да се мења једном годишње како би се осигурало да систем ради исправно. Замена батерије треба да буде у стању система напајања ЦНЦ како би се спречило замену РАМ када се изгуби информације.

Sledeći: ne