Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-574-62735995
Е-маил: салес@сиил.цом.цн
Адреса: # 20 ГаоФан пута, Ксиаодонг Индустријска зона, Иуиао Град, Зхејианг, Кина.
Dom > новости > Sadržaj
Које су предности механичког вретена велике машине за гравирање и глодање?
May 11, 2017

Пре свега, у погледу ефикасности, механичка вретена је супериорна. Може да промени брзину на непрекидан начин финог подешавања, тако да се брзина резања може контролисати током процеса обраде, што резултира максималном ефикасношћу обраде.

Друго, у смислу произведене буке, његов ниво је био у могућности да достигне Г1, то јест, његово вретено у случају брзог ротирања, његов шум је врло мали. Општа машина за резање и глодање у процесу коришћења, бука је релативно велика, за живот људи и утицај тела радника.

Уз то, високо прецизни лежајеви са производњом високо прецизних делова успели су лако да задовоље захтеве виших производних потреба за прерадом.

Такође, у смислу брзине, механичко вретено великог формирања гравура и глодалица са брзим, прецизним подударним лежајевима, крутом или еластичном структуром прелоада, може добити већу брзину, тако да алат игра ефекат резања.

Са сталним усавршавањем и побољшањем повезаних технологија у Кини, верујем да ће масовна машина за гравирање и глодање бити свеобухватнија, употребом ширег асортимана.